Ik en mijn blog


Hallo
Mijn naam is Debbie Stip en ik wil je welkom heten op mijn blog!
Ik ben bijna 32 jaar en woonachtig in een dorp vlakbij Amersfoort, samen met mijn vriend (al voor 9,5 jaar samen en hopelijk voor nog veel langer).

Ah...je wilt dus nog wat meer weten?
Nou, ik ben een heus 'liever-een-dorp'-type, die, door grotendeels op te groeien in Brabant, nooit in een drukke stad zou kunnen leven.

Ik hou van dingen maken, meestal met papier, maar ik gooi graag verf en waterverf en andere media in de mix erbij. Op mijn 'nog-te-willen-leren'-lijst dingen als zeefdrukken, pottenbakkerij, werken met hout en het maken van mijn eigen stoffen producten. Oh en leren haken, een absolute 'te-leren' voor 2015!

Ik ben een grote fan van kleur en nou ja...een beetje een perfectionist...het zit 'em allemaal in de details toch?
  
Ik werk als postbezorgster, werkend vanaf de fiets of lopend. Ik werk meestal binnenshuis aan het maken van mooie dingen, maar ik hou ook van lekker buiten zijn... mijn werk is dus perfect daarvoor. Ook hou ik erg van even een kleine wandeling naar de winkels of juist lange wandelingen hier of als ik op vakantie ben. Mijn favoriete land? Italië, ik denk mijn tweede grote liefde!
Wanneer ik niet druk bezig ben, vind je mij wel ergens opgekruld met een boek of tijdschrift, in gezelschap van grote koppen thee...Ik hou ervan om in de wereld van de woorden te worden gezogen en voor even iemand anders' leven te kunnen beleven. Veel rust vind ik ook door een stuk hardlopen of meedoen aan een 'Body Balance'-les in de sportschool.

Deze jaren ga ik ook ontdekken of ik in het bezit ben van groene vingers, want we hebben in 2014 een huis gekocht en ik kan daar zelfs mijn eigen groenten en kruiden kweken!

Maar nog belangrijker...ja vóór al het andere...komen mijn vrienden en familie! Zij zijn een groot deel van mijn leven en ik zal alles laten vallen als ik er voor hen moet zijn.


Blog
De naam van mijn blog? Nou...mijn achternaam is 'Stip', wat zich vertaald als 'dot' in het Engels en aangezien ik niet zo groot ben, slechts een  kleine stip...'little dot'. Ook zou ik graag mijn creativiteit willen delen met jullie, maar dat is waarschijnlijk slechts een druppel,  alle creativiteit die er al bestaat in acht genomen, dus 'just a dot'...en dat is het dan...Little Dot Of Creativity.

Creatief ben ik al zo lang als ik me kan herinneren, maar er was een periode van ziek zijn en de daaruit volgende behoefte voor een 'change of life' voor nodig om er weer bij terug te komen. Dit blog is dus mijn plek op het web om mijn creativiteit te delen en wie weet ook nog eens wat van mijn persoonlijke leven te laten zien.

Ik wil graag mijn werk delen, omdat ik wil dat de wereld mijn creatieve stem gaat horen, gaat leren kennen en mij komt vergezellen op deze creatieve reis die ik hoop te maken.

Nieuwe mensen 'ontmoeten' doe ik graag en bestaat er een betere manier dan dit te doen met mensen die dezelfde passie voor kunst en creativiteit delen?

Il zou ook graag willen laten zien dat iedereen creatief KAN zijn en zal 'hoe-doe-ik dat's (tutorials) en 'start-tot-eind'-video's van mijn projecten aanbieden, zodat ik jullie hopelijk kan inspireren om gewoon te 'laten gaan' en creatief te ZIJN! We mogen dan allemaal anders zijn in hoe en wat we creëren, maar het IS een deel van ieder van jullie, het moet misschien alleen even een beetje wakker geschud worden ;-)


Neem contact op
Heb je een vraag, over wat dan ook, voel je vrij om mij een berichtje te sturen op littledotofcreativity@gmail.com

Je kunt me ook volgen via: 
on Instagram on Facebook on YouTube on Pinterest by Email Updates

laatste update: jan 2015
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...